Υπηρεσίες


ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ

Μέσα από τις δραστηριότητες μας, τα παιδιά παίζουν, ανακαλύπτουν και δημιουργούν.Παίζοντας, τα παιδιά ενισχύουν τις κοινωνικές δεξιότητες. Ανακαλύπτοντας καινούργιους γρίφους και λύνοντας τους, οι μικροί μας φίλοι καλλιεργούν τη σημασία της ομάδας και της συνεργασίας καθώς και μαθαίνουν καινούργια πράγματα με παιγνιώδη τρόπο.

Δημιουργώντας καινούργια παιχνίδια και κατασκευές, τα παιδιά ανακαλύπτουν τις ικανότητες τους, το οποίο συμβάλει άμεσα στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησής τους και την καλλιέργεια της φαντασίας τους.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Εργαλείο μας η μουσική. Μέσα από ποικίλες δραστηριότητες ήχων, φθόγγων, τραγουδιών κ.α στοχεύουμε στο να αναπτύξουν τα παιδιά  μας κοινωνικές δεξιότητες όπως η υπομονή και η συνεργασία . Ενισχύουμε την αυτοπεποίθηση και την ελευθερία λόγου και κίνησης υπό τον ήχο κελαριστών μελωδιών.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Παίζοντας με χρώματα, υλικά, σχήματα και φόρμες τα παιδιά φτιάχνουν τον κόσμο των ονείρων τους, αναπτύσσουν σχέσεις και λειτουργούν στο δικό τους πλαίσιο ώστε να νιώσουν και να είναι δημιουργικά. 

ΨΗΦΙΔΩΤΟ

Με τη συμμετοχή του παιδιού στη δημιουργία ψηφιδωτών έργων, του δίνεται η ευκαιρία να βελτιώσει την ικανότητα συγκέντρωσης και την παρατηρητικότητα του, ενώ παράλληλα καλείται να κάνει επιλογές,  πειραματιζόμενος και ενώ εξερευνά μια πληθώρα υλικών και τρόπων κατασκευής αυτής της τέχνης.

Το ψηφιδωτό εξασκεί εκπληκτικά την υπομονή και αναπτύσσει τις  λεπτές κινητικές δεξιότητες, επιβραβεύοντας  το παιδί για τη δημιουργική του επιμονή,  με την ολοκλήρωση του έργου του.

Τα χρώματα, τα σχήματα και τα ποικίλα υλικά και τεχνικές  ενός ψηφιδωτού εξάπτουν την φαντασία των παιδιών και τους μαθαίνει να μοιράζονται, να επικοινωνούν και βασικά να συνεργάζονται μέσα από την ομαδική δημιουργία για την επίτευξη ενός κοινού  έργου.

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Γνωρίζουμε μέσα από την αφήγηση λαϊκών παραμυθιών, τις παραδόσεις κάθε τόπου και κάθε χώρας. Μαθαίνουμε για διαφορετικά μουσικά όργανα, της κουλτούρας του κάθε τόπου και με διαδραστικά παιχνίδια βασισμένα στην ιστορία του παραμυθιού, μαθαίνουμε βιωματικά, βασικές μουσικές έννοιες.

ΠΑΙΔΙΚΗ YOGA

Η Yoga για τα παιδιά είναι μια πρόκληση για ακινησία, ηρεμία, γνώση του σώματος, επιτυχία, αυτοεκτίμηση!

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Τα οφέλη της σωματικής άσκησης στα παιδιά είναι πολλαπλά, είτε αυτή ονομάζεταιCrossfitKids, είτεYogaKids, Zumba κ.τ.λ.. Επιφέρει ευεργετικά αποτελέσματα τόσο στην σωματική υγεία του παιδιού (ενδυνάμωση των μυών, βελτίωση της οστικής πυκνότητας, έλεγχος σωματικού λίπους κ.τ.λ.), όσο στην ψυχολογία του (βελτίωση της αυτοεκτίμησης-αυτοπεποίθησης, μείωση άγους-στρες, έλεγχος θυμού κ.τ.λ.) αλλά και γενικότερα στην ποιότητα ζωής του (άσκηση=καλύτερος ύπνος=καλύτερη διάθεση=καλύτερη απόδοση).

ΘΕΑΤΡΟ

Το θέατρο είναι ο "τόπος" όπου τα παιδιά θα απελευθερωθούν και θα εκφραστούν ελεύθερα και παράλληλα η αφορμή να γνωρίσουν την αξία της ομαδικότητας.
Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι ανακαλύπτουν καινούργιες πτυχές του εαυτού τους και των άλλων, με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.
Σε κάθε μάθημα όλοι μαζί ξεκινάμε ένα μαγικό ταξίδι, με προορισμό έναν κόσμο που όλες οι ιδέες είναι δέκτες ενώ οι περιορισμοί ελάχιστοι.


Επικοινωνία

Ευμένους 2 & Ποσειδώνος,  Τ.Κ. 542 50, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2311 823 707
Κινητό: 6937 370 016
 
Ακολουθήστε με!
 

Ωράριο Λειτουργίας

  • Δευτέρα - Παρασκευή 13:00 - 21:00
  • Σάββατο Κλειστά
  • Κυριακή Κλειστά

Newsletter

Συμφωνώ με τους Όρους και Προυποθέσεις και την Πολιτική Απορρήτου
© 2024 iaxtenistialepou.gr All Rights Reserved. Designed By IBRES LTD